Milliseid aknaid inimesed eelistavad?

6 лет tagasi (30. августа, 2018)

Iga teine aknaostja eelistab plastikmaterjalidest aknaid ja see on ka arusaadav, sest plastaknad on omadustelt puitakendega võrdsed kui hinnalt umbes kaks korda odavamad. Kui sageli ka silmaga vaadates ei saa … Continue reading «Milliseid aknaid inimesed eelistavad?»


Uued aknad

3 viga, mida tehakse uue akna valimisel

6 лет tagasi (28. августа, 2018)

Sama oluline, kui on kvaliteetsed aknad, on ka akende paigaldamine. Ka kõige soojapidavama akna omadused on võimalik ära nullida, kui paigaldus ei ole tehtud reegleid järgides. Kellelt valida aknad? Kõige … Continue reading «3 viga, mida tehakse uue akna valimisel»


PVC aknad

Kui kaua PVC aknad kestavad?

6 лет tagasi (25. августа, 2018)

Head aknad kestavad üsna kaua. Eriti PVC aknad, sest plastik teadupäralt ju ei mädane ega kõdune ja kui veel nende eest hoolitseda nagu kord ja kohus, siis seda kauem püsivad … Continue reading «Kui kaua PVC aknad kestavad?»


Liuguksed Komandor

Kas liuguks võiks rippuda laes või liikuda mööda põrandat?

6 лет tagasi (23. августа, 2018)

Kui liuguks on valitud, tuleb otsustada, kas ta ripub laes või liigub ka mööda põrandat, kuid millele peab selle valiku juures tähelepanu pöörama. Liuguksed saab lahterdada selle järgi, millised on … Continue reading «Kas liuguks võiks rippuda laes või liikuda mööda põrandat?»


Liuguksed Komandor

Kuidas valida garderoobi õiged liuguksed?

6 лет tagasi (21. августа, 2018)

Suured garderoobikapid võtavad enda alla tihtipeale terve seina või pool sellest, mistõttu on neil oluline roll ruumikujunduses. Kõigepealt tuleb endale selgeks teha, kas garderoobi uksed on vaid praktilisel kaalutlusel. Kui … Continue reading «Kuidas valida garderoobi õiged liuguksed?»


Liuguksed Komandor

Mida pidada silmas liugukse siinide paigaldamisel?

6 лет tagasi (19. августа, 2018)

Liuguks liigub mööda siine, kuid kas neid saab paigaldada igale poole, kas ma tahan siine näha või peavad nad olema peidetud, vastused neile ja veel teistelegi tekkivatele küsimustele saad sellest … Continue reading «Mida pidada silmas liugukse siinide paigaldamisel?»


5 soovitust valimaks õige aken

5 punkti, mille järgi valida õige aken

6 лет tagasi (18. августа, 2018)

Selleks, et oma uute akendega täielikult rahule jääda, tuleb eelnevalt hästi läbi mõelda, mida on soov uute akendega saavutada. Hiljem on parandusi teha väga raske, sageli isegi võimatu, või kui, … Continue reading «5 punkti, mille järgi valida õige aken»


Lükanduks

Kas valida liuglükanduks või kaldavatavusega lükanduks?

6 лет tagasi (15. августа, 2018)

Liuglükandukse või kaldavatavusega lükandukse valik sõltub suuresti ukseava suurusest, kasutusmugavusest, visuaali sobivusest ja rahalistest võimalustest. Kui sind vaevab küsimus, millist lükandust ja mille järgi mida eelistada, saad Klaasmerkist kindlasti abi. … Continue reading «Kas valida liuglükanduks või kaldavatavusega lükanduks?»


Akende mõõtmine

Kuidas võtta mõõte uue akna tellimiseks?

6 лет tagasi (13. августа, 2018)

Akna tellimiseks mõõtude võtmine on imelihtne, vaja on vaid mõõdulinti ja paberit ning  järgida mõnd nippi, pidades meeles paari näpunäidet. Olgu alguses kohe ära öeldud, et järgnevad õpetussõnad on mõeldud … Continue reading «Kuidas võtta mõõte uue akna tellimiseks?»


PVC aknad

Kas ja kuidas peab aknaid hooldama?

6 лет tagasi (11. августа, 2018)

Õige akende hooldus toob rahulolu nende kasutamisest, sest päike paistab kaunilt sisse ning tagatud on ka nende pikemajalisem korrasolek. Teisisõnu täidavad aknad kenasti oma eesmärki. Kui tavapäraselt pestakse aknaid korra, … Continue reading «Kas ja kuidas peab aknaid hooldama?»